De aankomende feestweek in Sassenheim staat weer voor de deur met als middelpunt de kermis. Op initiatief van Oranjevereniging Sassenheim voorzitter Rob Koek hebben citymanager John van der Tol en winkeliersvoorzitter Peter Melman de handen ineen geslagen met een leuke consumenten actie. Bij de deelnemende winkeliers zijn gratis KermisEURO’s te verdienen/krijgen welke dan kunnen worden gebruikt op de aankomende Sassenheimse kermis. Voorzitter Rob Koek; “met deze actie willen wij de band met de winkeliers versterken, per slot van rekening hebben wij elkaar allemaal hard nodig.”

De deelnemende winkeliers bepalen zelf hoe de consument de gratis KermisEURO kaartjes kan te krijgen. Deze KermisEURO kaartjes dienen als betaalmiddel voor de Sassenheimse Kermis van 2018, voor zowel de kermisattracties als ook bijvoorbeeld bij het afrekenen bij de oliebollenkraam of voor het kopen van een suikerspin. Kost iets € 2,- en je hebt een KermisEURO dan betaal je € 1,- + een KermisEURO.

Winkeliersvoorzitter Peter Melman; “De feestweek van Sassenheim is belangrijk voor het hele dorp, de ondernemers dragen graag hier een steentje aan bij.” Citymanager John van der Tol voegt daar aan toe; “dit initiatief is een mooie stap vooruit om in de nabije toekomst nog meer met elkaar te gaan organiseren en/of bestaande evenementen naar de winkelstraat toe te halen. Dit is niet alleen goed voor de winkeliers maar ook goed voor heel Sassenheim.”

De deelnemende winkels zijn te herkennen aan een grote poster bij de ingang van de winkel. De actie loopt van vrijdag 14 september tot zaterdag 22 september en de KermisEURO’s zijn uitsluitend dit jaar en alleen op de Sassenheimse kermis 2018 te gebruiken.