Najaarsfeesten

Elke 3e volle week van september

Al jaren vieren we in sassenheim elke 3e volle week van september de najaarfeesten. Een week waarin er door de Oranjevereniging vele activiteiten worden georganiseerd. Van een kaart avond tot tonknuppelen en van Keezen tot tobbetjesteken. Naast al deze ‘spel’ activiteiten wordt er ook ieder jaar een kermis georganiseerd in deze week. Welke voor jong en oud de nodige attracties heeft te bieden. En natuurlijk is ook de feesttent in samenwerking met Rugbyclub The Bassets en Adest Musica niet meer weg te denken.

In het programma proberen wij er voor te zorgen dat er voor iedereen in de Sassenheimse gemeenschap activiteiten zijn. Zodat de feestweek voor ons allemaal een feest is.

Najaarsfeesten 2020
11 september – 19 september

Openingstijden Kermis

Woensdag: 13:00 – 20:00 uur
Donderdag: 13:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 13:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 13:00 – 21:00 uur

Let op! Dit jaar is de kermis op het Boschplein en alleen voor kinderen t/m 12 jaar.

Het programma