Avond4daagse

Avond4Daagse

Hoeveel kilometer loop jij?

Begin Juni staan er al jaren vier avonden (4 juni, 5 juni, 6 juni & 7 juni) in het teken van gezellig met elkaar wandelen. Inmiddels is deze activiteit uit gegroeid tot een groot wandel festijn waar de basisscholen, verenigingen en diverse bedrijven zich bij hebben aangesloten. Met de hulp van vele vrijwilligers kunnen er vier avonden een route van 5 of 7,5 kilometer gelopen worden. Onderweg worden elke avond andere hoeken van de omgeving aangedaan. Op de routes bevinden zich uiteraard de nodige stempelposten waar naast een stempel ook iets lekkers ligt te wachten.

Er kan iedere avond tussen 18.30 uur en 19.30 uur worden gestart vanaf het Sassenest in park Rusthoff. De routes worden zo gemaakt dat u hier ook iedere avond weer finisht. Op de vrijdagavond zal er en muzikaal onthaal zijn voor de lopers.

Doe jij komende editie mee?

Het is niet meer mogelijk om u voor deze activiteit in te schrijven

Maandagavond 3 juni zullen alle deelnemers per mail hun startnummer ontvangen.