Waar de meeste mensen de koude kerstdagen doorbrengen in de warme kring van familie en vrienden, zij er helaas ook mensen die deze warme kring niet altijd hebben. Voor deze mensen organiseerde Oranjevereniging Sassenheim en restaurant Op Eigen Wijze voor de tweede keer een diner op 3e kerstdag. Bijna 50 gasten genoten van een heerlijk drie gangen diner. Na het glas bubbels, aangeboden door Noordman Wijnimport, zorgde de vrijwilligers er voor dat de glazen niet leeg bleven. Tussendoor werden de gangen van het diner uitgeserveerd door de vrijwilligers van de Oranjeverenging bijgestaan door burgermeester Carla Breuer.

Onder het genot van lekkere drankjes en het heerlijke eten genoten de gasten zichtbaar van de avond. Er werd volop gekletst en gelachen, de koude kerstdagen waren weer vergeten in de warme sfeer.

Bij de eerste editie heeft de Oranjevereniging voor een vriendenprijs de avond kunnen organiseren in het restaurant van Tarek. Maar daarvoor wilde de eigenaar van restaurant Op Eigen Wijze het dit jaar niet doen. Betalen mocht, maar het bedrag moest wel naar een goed doel gaan. De kosten voor het diner heeft Tarek volledig voor zijn rekening genomen.

Nadat de koffie met een bonbon van de gemeente Teylingen geserveerd was nam Rob Koek, voorzitter van de Oranjevereniging, het woord in het restaurant. Na een applaus voor de vrijwilligers werd Epco Boerema, voorzitter van Stichting De Zevensprong, naar voren geroepen.

In het bijzijn van alle gasten werd de cheque van maar liefst € 1.500,- overhandigt. Een mooie bedrag waarmee de activiteiten voor mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap kunnen worden ondersteund. En zo leverde het Kerstdiner ook aan deze groep, mede door het grootse gebaar van restaurant Op Eigen Wijze, een positieve bijdrage.