Vanuit 5 hoeken van Sassenheim zal de muzikale stertocht starten. Medewerkende muziekverenigingen zijn: Drum- en Showband Adest Musica Jeugdband Adest Musica Drumfanfare St. Cecilia uit Voorhout Drumfanfare Altesa uit De Zilk Junioren DVS uit Katwijk

Start hoek Lijsterlaan / 3e Poellaan:
Muziekkorps: Drumfanfare Altesa
Route: Lijsterlaan – Vinkenlaan – Merellaan – Nachtegaallaan – Elbalaan – W.Warnaarlaan – Parklaan – Kerklaan – Rusthofflaan – J.P.Gouverneurlaan – Menneweg – Hoofdstraat – Passage – Voorhavenkwartier.
Commissielid: Wouter Smits van Oyen

Start vanaf “ ‘t Onderdak”, J.P.Gouverneurlaan 40a
Muziekkorps: Drum- en Showband Adest Musica
Router: Parklaan – Menneweg – Charley Tooroplaan – Rembrandtlaan (voor nummer 20 rechtsaf fietspad op) – Mondriaanlaan – Sportparkweg – Vijfmeiweg – Tulpenstraat – Narcissenlaan – Floris Schoutenstraat – Julianalaan – Emmalaan – Wilhelminalaan – Hoofdstraat – Vaartkade – Voorhavenkwartier.
Commissielid: Paul Duineveld

Start op de hoek Vliegeniersweg/Albert Plesmanlaan
Muziekkorps: Drumfanfare St. Cecilia
Route: Albert Plesmanlaan – Anthony Fokkerlaan – Vliegeniersweg – Palfreniersweg – Diligence – oversteken bruggetje – Zandslootkade – Tijloosstraat – Margrietstraat – Willibrorduslaan – Westerstraat – Hortuslaan – Kerklaan – Voorhavenkwartier.
Commissielid: Ger Hoogervorst

Start vanaf “ ’t Onderdak”, J.P.Gouverneurlaan 40a
Muziekkorps: Jeugdband Adest Musica
Route: Parklaan – Menneweg – Marsstraat – Venusstraat – Mercuriusstraat – Essenlaan – Kagerdreef – Kagertuinen – Lindenlaan – Kerklaan – Voorhavenkwartier.
Commissielid: John Molkenboer

Start vanaf bruggetje Teijlingerlaan
Muziekkorps: Junioren DVS
Route: Teijlingerlaan – Rietschelftlaan – Papendrechtlaan – Plattanderlaan – Rietschelftlaan – Teijlingerlaan – Hoofdstraat – Willem Warnaarlaan – Parklaan – Molenstraat – Molendwarsstraat – Concordiastraat – Weltevreden – Kastanjelaan – Vaartkade – Voorhavenkwartier.
Commissielid: Johnny Spies