Ook dit jaar organiseert de Oranjevereniging Sassenheim weer de avondvierdaagse, dit jaar van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni.

Na een hele succesvolle avondvierdaagse met stralend weer vorig jaar hopen we er ook dit jaar weer een groot succes van te maken. Dit doen we in samenwerking met verschillende basisscholen, organisaties en verenigingen uit Sassenheim.

Er kan iedere avond tussen 18.30 uur en 19.30 uur worden gestart vanaf het Sassennest in park Rusthoff. De routes worden zo gemaakt dat u hier ook iedere avond weer finisht. Op de vrijdagavond zal er een muzikaal onthaal zijn voor de lopers. Er kan gekozen worden uit een route van 5 of 7,5 km.

Let op ouders!!
Kinderen in de basisschoolleeftijd mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Het is ook mogelijk om mee te doen als je maar 3 van de 4 avonden kunt meelopen.

Inschrijven gaat vooraf via de website.

Inschrijfgeld:
EUR 3,50 voor leden Oranjevereniging (zonder medaille)
EUR 4,50 voor leden Oranjevereniging (MET medaille)
EUR 5,50 voor niet leden (zonder medaille)
EUR 6,50 voor niet leden (MET medaille)

Zorg dat je je online inschrijft!