Echt niet meer weg te denken uit de Sassemse feestweek is natuurlijk het Tobbetje Steken. Al jaren het onderdeel met de meeste deelnemers en toeschouwers! De vrijdagmiddag nemen veel mensen vrij van het werk, dus iedereen kan meedoen (vanaf 16 jaar) of kijken en genieten van wat er allemaal gebeurt met het koude water uit de Tobbe. Weet u zich met uw team het mooist uit te dossen? Daarvoor stelt de Oranjevereniging een prijs beschikbaar en de deskundige jury zal beoordelen wie daarvoor in aanmerking komt.

De prijzen bij het Tobbetje Steken worden mogelijk gemaakt door Jeffs Van Vliet Catering

Inschrijfgeld:
Leden Oranjevereniging: GRATIS (geldige ledenpas meenemen)
Niet leden: EUR 4,-

Niet in de rij staan om in te schrijven? Regel dit dan alvast online!

Commissieleden: Ger Hoogervorst en Rob Koek