Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Levensgroot Stef stuntpiloot

Stunten met Stef Stuntpiloot! De kleine variant kent iedereen, maar dit jaar gaan we dit spel groots aanpakken. Nabij de Oranjefeesttent zal deze zaterdag een levensgrote variant van het bekende spel komen te staan.

Iedere speler krijgt een drietal kippen. Het is de bedoeling om de kippen van de tegenstanders zo snel mogelijk weg te spelen. Dit gebeurt door Stef Stuntpiloot op de kip van de tegenstander te laten landen. Elke landing op een kip zorgt er namelijk voor dat deze kip afvalt. Degene die zijn kippen als langst kan houden wint.

Horizontaal kratstapelen

Na het succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer horizontaal kratstapelen. Waar we vroeger de hoogte in gingen blijven we nu met beide benen op de grond. Bij dit teamspel gaat het er niet om wie de hoogste, maar de langste stapel kratten in de lucht weet te houden. In teams van drie wordt er gestreden om de breedste stapel kratten die horizontaal in de lucht blijft. Iedereen kan hier aan meedoen (vanaf 16 jaar). En natuurlijk wordt het ook een spektakel om naar te komen kijken.

Spijkerslaan

Het horizontaal kratstapelen zal dit jaar worden opgevolgd door het oud Oostenrijkse spijkerslaan. In een grote stam worden spijkers klaargezet. Aan de deelnemers de taak om als eerste zijn of haar spijker tot de kop in het blok te slaan. Om het spannend te maken moet dit met de verkeerde kant van de hamer worden gedaan.

Inschrijving: Vanaf 14.00 uur nabij de Oranjefeesttent
Commissieleden: Wouter Smits van Oyen, Johnny Spies en Loek van der Vlugt

Op onze website maken we gebruik van Cookies om de werking en de ervaring van onze website te verbeteren. Akkoord