Het inmiddels bekende Rad van Avontuur mag op deze dag niet ontbreken, want onze ouderen willen wij als Oranjevereniging Sassenheim, en hopelijk alle inwoners, wel een mooie dag bezorgen op dinsdag 14 mei. Dus komt allen naar het oranjeplein in het centrum en waag een gokje door plankjes te kopen en u kunt uw tuin of balkon mooi opfleuren met de overbekende plantjes in alle soorten en kleuren. Uiteraard kunt u tussendoor genieten van gezellige muziek en kunt u een drankje of een andere versnapering halen bij het terras op het plein.

Commissieleden: Rob Koek en John Molkenboer

Het door Carnavalsvereniging de Saksen beschikbaar gestelde Rad van Avontuur staat weer op een oplegger van Wesseling Logistics, waarvoor onze hartelijke dank.