Dit evenement is voorbij.

Na twee jaar van online bingoën kunnen we eindelijk weer op de welbekende trailer van Wesseling Logistics staan om aan het rad te draaien! Dit jaar zal de trailer als vanouds op het welbekende Oranjeplein staan. Hier kunt u een gokje wagen door plankjes te kopen om uw tuin of balkon op te fleuren met prachtige plantjes. De opbrengst van de verkoop gaat zoals u gewend bent naar de Seniorendag op dinsdag 10 mei. Uiteraard zal er ook dit jaar weer gezellige muziek worden gedraaid en is er mogelijkheid om een drankje en andere versnaperingen te halen.

Commissieleden: Rob Koek en John Molkenboer

Het door Carnavalsvereniging de Saksen beschikbaar gestelde Rad van Avontuur staat weer op een oplegger van Wesseling Logistics, waarvoor onze hartelijke dank.