Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In samenwerking met de Oranjevereniging Sassenheim organiseert Volleybalclub Sassenheim wederom een volleybaltoernooi. Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden in Sporthal Wasbeek. Inspelen is mogelijk vanaf 19.30 uur, de wedstrijden starten om 20.00 uur. Naar verwachting zal de prijsuitreiking rond 23.00 uur plaatsvinden.

Dit toernooi is een uitstekende gelegenheid om afvaardigingen van de diverse (sport) verenigingen, straten, wijken, families en bedrijven elkaar op deze manier te laten ontmoeten en er een gezellige avond van te maken. Ieder team bestaat uit ten minste 7 personen (reservespelers zijn geen overbodige luxe). In het veld staan 6 spelers, waarvan minimaal 2 dames, oftewel maximaal 4 heren.

Inschrijven kan via toernooicommissie@volleybalclubsassenheim.nl . Houd ook de website van VCS in de gaten voor het laatste nieuws over het toernooi (www.volleybalclubsassenheim.nl ). Het inschrijfgeld bedraagt EUR 15,- per team en dient voor aanvang van de wedstrijden in de sporthal contant voldaan te worden bij de toernooicommissie. Schrijf snel in, want vol = vol!

Commissielid: Loek van der Vlugt