Adest Musica opent met zowel de Jeugd- als de Seniorband traditiegetrouw deze feestelijke Koningsdag. En natuurlijk worden na afloop van de rondgang ook de bewoners van de Bernardus en SassemBourg niet vergeten.

Jeugdband Adest Musica
Start vanaf ´t Onderdak:
Parklaan oversteken naar J.P. Gouverneurlaan – r.a. Rusthofflaan – l.a. Menneweg
– 1e weg r.a. Charley Tooroplaan – l.a. Rembrandtlaan – r.a. Mondriaanlaan en deze
uitlopen – Sportparkweg – r.a. Vijfmeiweg – Tulpenstraat – l.a. Narcissenlaan – r.a.
Zuilhofstraat – l.a. Hoofdstraat – r.a. Zandslootkade – r.a. Hein Baderstraat – l.a. B.G.J.
Berntzenstraat – Máximalaan – Julianalaan – l.a. Emmalaan – r.a. Prins Hendriklaan
– l.a. Wilhelminalaan.
Hierna brengt de band een serenade bij de hoofdingang van SassemBourg.

Seniorband Adest Musica
Start vanaf ´t Onderdak: Parklaan oversteken naar J.P. Gouverneurlaan – l.a.
Rusthofflaan – r.a. Sporthoflaan – r.a. Platanenlaan – l.a. Essenlaan – r.a. Neptunusstraat
– l.a. Saturnusstraat – l.a. Kagerdreef – l.a. Kagertuinen – Lindenlaan – Kerklaan – r.a.
Bijweglaan – l.a. Concordiastraat – l.a. Hoofdstraat – r.a. Hortuslaan – l.a. Westerstraat.
De band brengt hierna een serenade bij de Bernardus.

Commissieleden: Loek van der Vlugt en Paul Duineveld