Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Al twee jaargangen kon de Kindermarkt tijdens Koningsdag geen doorgang vinden en daardoor zal inmiddels uw zolder wel overvol raken. Maar geen zorgen: dit najaar kan het Park van Sassenheim gevuld worden met de handel en wandel van de jeugd. De kindermarkt is de ontmoetingsplaats waarbij nu eens echt op de kleintjes wordt gelet. De kinderen van Sassenheim kunnen middels voorinschrijving een plaats in het park ‘bestellen’. Door middel van deze  aanmelding wordt zorg gedragen voor een eerlijke verdeling van de beschikbare ruimte.

Inschrijven kan uitsluitend via de website. Bij het toewijzen van de plaatsen hebben leden van de Oranjevereniging voorrang. Samen zitten is samen inschrijven.

Inschrijfgeld:
Leden Oranjevereniging:
GRATIS
Niet leden: EUR 2,50 per plaats

Het is een markt voor kinderen en door kinderen, dus van enige vorm van commercie mag geen sprake zijn. 

De plaatsen worden op nummer toegewezen. Op 19 september zullen de lijsten met de plaatsnummers bij de Hoofdingang van Park Rusthoff worden opgehangen. Plaatsen mogen niet vóór 12.00 uur worden bezet.

Uit veiligheidsoverwegingen is het VERBODEN goederen op de kindermarkt met auto’s aan of af te voeren. U kunt met uw auto komen tot de straten om het park.

Alle kinderen en ouders dienen aan het eind van de middag hun overgebleven spulletjes weer mee te nemen en hun plaats netjes achter te laten!!! 

Grabbeltonnen etc. zijn niet toegestaan.

Commissieleden: Wouter Smits van Oyen en Johnny Spies