Dit evenement is voorbij.

KINDERKERMIS, parkeerterrein Boschplein, Centrum Sassenheim

Dit jaar een Kinderkermis voor kinderen t/m 12 jaar. In verband met de speciale omstandigheden hebben we een aantal speciale spelregels:

• De attracties zijn dus uitsluitend bestemd voor kinderen tot en met 12 jaar.
  • Ouders hebben toegang tot het kermisterrein. Als het echter te druk wordt, heeft de organisatie het recht om de toegang te weigeren.
  • Uiteraard zijn de verkoopattracties, zoals de oliebollenkraam, wel voor iedereen.
  • Bij de beveiliging zijn polsbandjes verkrijgbaar voor de kinderen tot en met 12 jaar.
  • Het dragen van een polsbandje kan door attracties verlangd worden.
  • Volwassenen houden ook hier vanzelfsprekend 1,5 meter afstand van elkaar.

Nabij het kermisterrein zijn toiletvoorzieningen geplaatst. De Oranjevereniging verzoekt u dringend deze voorziening te gebruiken en de omwonenden niet tot last te zijn!