Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Dit jaar hebben wij Ruby van Urk voor u uitgenodigd. De kans is groot dat u al eens een optreden van Ruby heeft gezien. Zij heeft onder andere opgetreden met de Toppers, Nick & Simon, Gerard Joling en veel meer. Ruby staat garant voor een middag heerlijk meezingen en dansen.

De middag begint om 14.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Onze sponsor Autobedrijf J.T. van Steyn heeft het weer mogelijk gemaakt, dat wij voor u twee FEESTBUSJES door het dorp laten rijden. Zo komt u dus heel gemakkelijk in de Oranjefeesttent en wordt u na afloop ook weer netjes teruggebracht naar de plaats waar u opgestapt bent.

De FEESTBUS brengt u rond 17.30 uur weer terug naar uw opstapplaats. Mocht u eerder willen vertrekken, dient u dit zelf te regelen.

Geen kaarten, gratis toegang, dus kom op tijd, want vol = vol. 

Opstapplaatsen FEESTBUS:
13.30 uur Palet, Rembrandtlaan
13.30 uur Gildehof, Westerstraat

En als u dan van al dat meezingen en meedansen een gezonde trek heeft gekregen, dan gaan onze topkoks Walter en Jan wederom aan de slag om voor alle gasten van de feestmiddag een heerlijke maaltijd te bereiden. Dit jaar doen zij dat in samenwerking met onze Italiaanse vriend Tano. Dan begrijpt u natuurlijk direct dat u dit zeker niet mag missen. Als u trek heeft, blijft u toch gewoon lekker mee-eten. Om de prijs hoeft u het niet te laten, want in samenwerking met onze sponsors bieden wij deze maaltijd helemaal gratis aan. U blijft toch ook?

LET OP: Het aangeboden diner is in de eerste plaats voor de bezoekers van onze feestmiddag.

Commissieleden: Linda Snijder en Denise de Jong