Kindermarkt

(inschrijfformulier staat onder de tekst)

Na twee jaar van afwezigheid mogen de kinderen weer in het centrum van Sassenheim gaan handelen op de kindermarkt. Op de kindermarkt is het mogelijk voor de kinderen om spullen die ze niet meer gebruiken voor een mooi prijsje te verkopen. Of juist leuke nieuwe spulletjes te kopen. De kinderen van Sassenheim kunnen middels voorinschrijving reeds een plaats op het Oranjeplein ‘bestellen’. Door middel van deze aanmelding wordt zorg gedragen voor een eerlijke verdeling van de beschikbare ruimte.

Bij het toewijzen van de plaatsen hebben leden van de Oranjevereniging voorrang. Samen zitten is samen inschrijven.

Het is een markt voor kinderen en door kinderen, dus van enige vorm van commercie mag geen sprake zijn.

De plaatsen worden op nummer toegewezen. Op 27 april zullen de lijsten met de plaats nummers op verschillende plekken in de Hoofdstraat worden opgehangen. Plaatsen mogen niet vóór 12:30 uur worden bezet.

Uit veiligheidsoverwegingen is het VERBODEN goederen op de kindermarkt met auto’s aan of af te voeren. U kunt met uw auto komen tot de dranghekken.

Alle kinderen en ouders dienen aan het eind van de middag hun overgebleven spulletjes weer mee te nemen en hun plaats netjes achter te laten!!!

Grabbeltonnen etc. zijn niet toegestaan.

Commissieleden: Wouter Smits van Oyen en Johnny Spies

LET OP! Er kan een vertraging zitten tussen het versturen van het formulier en de doorverwijzing naar uw bankomgeving. Wacht hier even op als u een betaalde inschrijving doet om deze definitief te kunnen maken.

Inschrijven