Kindermarkt plek 2024

0,002,50

Ook dit jaar mogen de kinderen in het centrum van Sassenheim gaan handelen op de kindermarkt. Op de kindermarkt is het mogelijk voor de kinderen om spullen die ze niet meer gebruiken voor een mooi prijsje te verkopen. Of juist leuke nieuwe spulletjes te kopen. De kinderen van Sassenheim kunnen middels voorinschrijving reeds een plaats op het Oranjeplein ‘bestellen’. Door middel van deze aanmelding wordt zorg gedragen voor een eerlijke verdeling van de beschikbare ruimte.

Bij het toewijzen van de plaatsen hebben leden van de Oranjevereniging voorrang. Samen zitten is samen inschrijven.

Het is een markt voor kinderen en door kinderen, dus van enige vorm van commercie mag geen sprake zijn.

De plaatsen worden op nummer toegewezen. Op 27 april zullen de lijsten met de plaats nummers op verschillende plekken in de Hoofdstraat worden opgehangen, dit gebeurd rond 12:00 uur. Plaatsen mogen niet vóór 12:30 uur worden bezet.

Uit veiligheidsoverwegingen is het VERBODEN goederen op de kindermarkt met auto’s aan of af te voeren. U kunt met uw auto komen tot de dranghekken.

Alle kinderen en ouders dienen aan het eind van de middag hun overgebleven spulletjes weer mee te nemen en hun plaats netjes achter te laten!!!

Grabbeltonnen etc. zijn niet toegestaan.

Commissieleden: Wouter Smits van Oyen en Johnny Spies

Wissen
Artikelnummer: kindermarkt-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Ook dit jaar mogen de kinderen in het centrum van Sassenheim gaan handelen op de kindermarkt. Daar is het mogelijk voor de kinderen om spullen die ze niet meer gebruiken voor een mooi prijsje te verkopen. Of juist leuke nieuwe spulletjes te kopen. De kinderen van Sassenheim kunnen middels voorinschrijving reeds een plaats op het Oranjeplein ‘bestellen’. Door middel van deze aanmelding wordt zorg gedragen voor een eerlijke verdeling van de beschikbare ruimte.
Inschrijven kan uitsluitend via de website.

Bij het toewijzen van de plaatsen hebben leden van de Oranjevereniging voorrang.
Samen zitten is, samen inschrijven.
De inschrijving sluit donderdagavond 25 april.

Het is een markt voor kinderen en door kinderen, dus van enige vorm van commercie mag geen sprake zijn.

De plaatsen worden op nummer toegewezen.
Op 27 april zullen de lijsten met de plaatsnummers rond 12.30 uur op verschillende plaatsen in de Hoofdstraat worden opgehangen.

Plaatsen mogen niet vóór 12.30 uur worden bezet.

Uit veiligheidsoverwegingen is het VERBODEN goederen op de kindermarkt met auto’s aan of af te voeren. U kunt met uw auto komen tot de dranghekken. Bij het negeren van dit verbod is deelnamen niet langer mogelijk.

Alle kinderen en ouders dienen aan het eind van de middag hun overgebleven spulletjes weer mee te nemen en hun plaats netjes achter te laten!!!

Grabbeltonnen en andere kansspelen zijn niet toegestaan.

Extra informatie

Bent u lid van de Oranjevereniging?

Ja, Nee

Voorkeur locatie

Hoofdstraat, t.h.v. hema/etos, Hortuslaan

Ga naar de bovenkant