Dit evenement is voorbij.

Coronatoegangsbewijs verplicht bij dit evenementDit jaar hebben wij Amusementskoor Volare voor u gecontracteerd. Amusementskoor Volare is ontstaan nadat Zeemanskoor Overal in 2019 gestopt is. Met 12 zangers is de doorstart gemaakt en inmiddels bestaat het koor alweer uit zo’n 21 zangers.

Het feest vindt vanwege de beperkingen i.v.m. Corona plaats in de buitenlucht. We hopen op goed weer, maar we adviseren wel uw kleding hier op aan te passen.

De feestmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Onze sponsoren hebben het wederom mogelijk gemaakt, dat wij voor u een speciale FEESTBUS door het dorp laten rijden. Zo komt u dus heel gemakkelijk bij het Oranjefeestterrein en wordt u na afloop ook weer netjes thuisgebracht. Voor de bus hoeft u zich niet aan te melden. Gewoon instappen en meerijden.

Geen kaarten, gratis toegang, dus kom op tijd, want vol = vol.

Opstapplaatsen FEESTBUS:
13.30 uur Gildehof, Westerstraat
13.45 uur‘t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan

En als u dan van al dat meezingen en meedansen een gezonde trek heeft gekregen, gaan onze topkoks Walter en Jan wederom aan de slag om voor alle gasten van de feestmiddag een heerlijke maaltijd te bereiden. Dit jaar doen zij dat weer in samenwerking met onze Italiaanse vriend Tano. Dan begrijpt u natuurlijk direct dat u dit zeker niet mag missen. Als u trek heeft, blijft u toch gewoon lekker mee-eten?. Om de prijs hoeft u het niet te laten, want in samenwerking met onze sponsors bieden wij deze maaltijd helemaal gratis aan. U blijft toch ook?

LET OP: Het aangeboden diner is in de eerste plaats voor de bezoekers van onze feestmiddag.

De FEESTBUS brengt u vanaf 17.30 uur weer terug. Als u eerder wilt vertrekken dient u dit zelf even te regelen.

Commissieleden: Walter Keizer en Rob Koek