Helaas gooit Corona ook dit jaar weer roet in het eten voor koningsdag. Maar ondanks de beperkingen hebben wij toch geprobeerd om u een mooi programma te bieden om op een veilige manier koningsdag 2021 te kunnen vieren. Wij wensen u een fijne en feestelijke koningsdag!

Programma Koningsdag 2021

Onze koning is vandaag jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden met iets lekkers. Onder de vroege vlaggers worden dit jaar dan ook weer taarten verloot!! Wanneer u de vlag voor 7.00 uur uit heeft hangen, maakt u kans op één van de taarten.

Voor alle inwoners van Sassenheim van 60 jaar en ouder organiseren we een Bingo met leuke prijzen. Het trekken van de Bingoballen kunt u live volgen op uw TV. Stem af of BO-TV, maar bestel van te voren u Bingokaarten.

U kunt uw bingokaarten bestellen door het onderstaande formulier in te vullen.
Deelname is gratis. Uw Oranjevereniging stelt een aantal leuke prijzen beschikbaar.

Inschrijven kan t/m 23 april!

Inschrijven voor de senioren bingo

Vanaf 12.00 uur kunt u starten met de fietstocht die u dit jaar langs de prachtigste plekken van de streek zal brengen.
    De route is gemaakt volgens het knooppuntensysteem. Er zal helaas geen stopplaats onderweg zijn, maar wij zullen u voorzien van een drankje en een hapje voor onderweg.

Het startpunt van de fietstocht zal zijn bij de Hoofdingang van Park Rusthoff aan de Hoofdstraat. I.v.m. de Corona maatregelen bieden wij u de mogelijkheid om van te voren in te schrijven via onze website en kunt u ook vanuit huis starten.

Wij wensen u een hele fijne fietstocht op deze prachtige zonovergoten Koningsdag.

Inschrijven voor de fietstocht

Dit jaar wederom een online quiz, waarin we weer op zoek gaan naar de slimste Sassemer.
      Maar dit jaar is de plantjesmarkt, andere jaren zo traditioneel op het Oranjeplein, weer terug. Dit jaar kunt u via onze website lootjes bestellen en tijdens de live uitzending van de Koningsquiz zullen dan de winnende nummers getrokken worden. En als u 10 of meer lootjes bij ons koopt, bent u verzekerd van een prijs.

De prijzen van de lootjes zijn:

• 5 lootjes € 5,-
      • 11 lootjes € 10,- (altijd prijs!)
      • 23 lootjes € 20,- (altijd prijs!)

Vergeten lootjes te bestellen?
      Koop ze dan nog op koningsdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij de hoofdingang van Park Rusthoff.

En wat kunt u winnen? Ons prijzenpakket is:

• 100 cadeaubonnen van € 25,- te besteden bij een Sassemse winkelier naar keuze
      • 100 grote tuinplanten
      • 100 extra grote tuinplanten
      • 1000 tuinplantensetjes

Zorg dat u voor 23 april uw lootjes besteld!

Als u tijdig via onze website de lootjes besteld, worden de lootjes in het weekend van zaterdag 24 april bij u thuis bezorgd.

De gewonnen prijzen kunnen op zaterdag 1 mei worden afgehaald bij onze marktkraam op het Oranjeplein tegenover de Hema.

Voor de Koningsquiz hoeft u zich niet van te voren in te schrijven. U kunt meedoen door tijdig in te loggen via de website.

De Koningsquiz en de verloting kunt u live volgen op uw tv.
      Stem daarvoor af op BO-TV. De prijzen van de quiz worden beschikbaar gesteld door uw Oranjevereniging.

Ook deze koningsdag is er weer een kleurwedstrijd georganiseerd in samenwerking met Tiny Tribe. Kleur de onderstaande kleurplaat op je mooist in en lever hem voor 5 mei in bij Tiny Tribe aan de Charbonlaan 1.

Per leeftijdscategorie zijn er 2 prijzen te winnen.

De categorieën zijn:

• 2 t/m 5 jaar
      • 6 t/m 8 jaar
      • 9 t/m 12 jaar

De kleurplaat is te vinden in De Teylinger van woensdag 21 april en te downloaden via onze website.

Ben jij goed in speuren doe dan mee aan onze speurtocht speciaal voor kinderen van 3 t/m 12 jaar.

Op negen plaatsen in Sassenheim is er een aanwijzing verstopt. Kun jij ze vinden en los je de speurtocht op?
      Lever dan het goede antwoord in, in de speciale bus bij ijssalon Lucca aan de Hoofdstraat. Misschien win jij dan wel een van die leuke prijzen, beschikbaar gesteld door de Oranjevereniging Sassenheim.

De speurtocht wordt verspreid via de basisscholen binnen Sassenheim en is ook te downloaden website (zie hieronder).
      De speurtocht kan gelopen worden van 27 april (Koningsdag) t/m 5 mei (Bevrijdingsdag).

Heel veel speurplezier!

Downloads:

Waar vindt u
      Omroep BO?

Omroep BO is te bekijken via;

De app: LokaleOmroep

Internet: Website Omroep BO