Avondwandelvierdaagse

3,506,50

Ook dit jaar organiseert de Oranjevereniging Sassenheim weer de avondvierdaagse, dit jaar van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni.

Afstand *

Kies een wandelafstand

School

Op welke school zit je?

Groep

In welke groep zit je?

Deelnemer naam *

De naam van de deelnemer

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie├źn: ,

Beschrijving

Na een hele succesvolle avondvierdaagse met stralend weer vorig jaar hopen we er ook dit jaar weer een groot succes van te maken. Dit doen we in samenwerking met verschillende basisscholen, organisaties en verenigingen uit Sassenheim.

Deelnemers van de 7,5 km kunnen starten tussen 18.30u en 19.00u vanaf het Sassennest in park Rusthoff.
Deelnemers van de 5 km kunnen starten tussen 18.30u en 19.15u vanaf het Sassennest in park Rusthoff.
Beide routes eindigen ook weer hier. Op de vrijdagavond zal er een muzikaal onthaal zijn voor de lopers.

Let op ouders!!
Kinderen in de basisschoolleeftijd mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Het is ook mogelijk om mee te doen als je maar 3 van de 4 avonden kunt meelopen.

Bent u lid van de Oranjevereniging?

Ja, Nee

Wilt u een medaille?